Україна і світ

Нардепа Дмитрука оголосили в міжнародний розшук – ДБР

Фото: УНІАН

Державне бюро розслідувань оголосило в міжнародний розшук чинного народного депутата Артема Дмитрука, підозрюваного у нападах на громадян.

ДБР оголосило у розшук Дмитрука

Працівники ДБР за процесуального керівництва Офісу генпрокурора оголосили в міжнародний розшук підозрюваного у нападах на громадян чинного народного депутата.

Нагадаємо, 25 серпня 2024 року генпрокурор повідомив про підозру чинному народному депутату України, який брав участь у нападах на громадян, у тому числі правоохоронця, замаху на викрадення вогнепальної зброї тощо.

Зараз дивляться

За даними слідства ДБР, під час перебування в Одесі підозрюваний разом зі спільниками напав на співробітника правоохоронного органу, який виконував на той момент свої службові обов’язки.

Нардеп умисно заподіяв правоохоронцю тілесні ушкодження та намагався викрасти у нього зброю.

Крім того, в Києві у депутата виникла суперечка з одним із громадян, під час якої він завдав чоловіку декілька ударів, зокрема у голову. Відповідно до висновку експерта, потерпілому було спричинено тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Зазначимо, що в ДБР та Офісі генпрокурора не називають прізвище народного депутата, але з контексту повідомлень зрозуміло, що йдеться саме про нардепа Артема Дмитрика.

Додамо, що раніше генпрокурор України Андрій Костін заявив, що нардеп Артем Дмитрук перетнув кордон України не сам, йому допомагали посадові особи. Наразі Офіс генпрокурора проводить розслідування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також генпрокурора наголошував на тому, що у разі неявки депутата до слідчого на допит буде звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу, оголошення в розшук і запит на екстрадицію з тієї країни, де депутат перебуває.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-29 12:40:18