Україна і світ

Надя Дорофєєва не виступатиме в Юрмалі

Співачка Надя Дорофєєва не співатиме на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, що триватиме 26-28 липня. Причиною для відмови став перелік артистів, що мають виступити в один день з українськими зірками.

Надя Дорофєєва не виступатиме в Юрмалі – що відомо

Раніше організатори фестивалю Laima Rendezvous Jurmala заявили виконавицю хіта Хартбіт серед учасників першого дня. Проте, згодом артистка відповіла в коментарях підписникам, що її там не буде.

З коментарів на Instagram- сторінці Наді Дорофєєвої

У коментарі Muzvar команда співачки підтвердила, що Наді Дорофєєвої в Юрмалі не буде. Зараз її немає в списку учасників та інших фестивальних матеріалах.

Зараз дивляться

– На момент погодження виступу команда артистки була ознайомлена з лайнапом на 26.07 – український день. Пізніше, коли побачили розширення афіші з усіма учасниками фестивалю на три дні, то зрозуміли, що не з усіма можемо бути представленими на одній сцені. Тож перепросили перед організаторами та відмовилися від виступу, – зазначив менеджмент співачки.

Зараз в списку першого дня можна побачити імена Вєрки Сердючки, Насті Каменських, Макса Барських та Alekseev. Проте, під переліком є примітка, що “в програмі можливі зміни”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-25 18:58:08