Україна і світ

На ТОТ росіяни навчають вчителів виявляти проукраїнських дітей – ЦНС

Фото: УНІАН

На тимчасово окупованих територіях України російські загарбники навчають вчителів виявляти дітей з проукраїнською позицією.  

Про це розповіли у Центрі національного спротиву.

На ТОТ росіяни намагаються виявити проукраїнських дітей

Зазначається, що на ТОТ загарбники провели семінар серед вчителів регіону щодо виявлення дітей, які потенційно підтримують Україну. 

Зараз дивляться

Російські загарбники назвали це девіантною поведінкою. 

Під час семінару вчителям розповідали, куди звертатись якщо вони виявили “не лояльних дітей”. А також, як через них виходити на погляди їхніх батьків. 

Таким чином, окупанти планують через дітей дізнаватись інформацію щодо проукраїнських рухів. Однак вони не розуміють, що проукраїнські погляди має більшість населення на тимчасово окупованих територіях України. 

У Центрі національного спротиву закликали батьків провести бесіди з дітьми вдома, а також повідомляти щодо вчителів, які працюють на російських загарбників.

Нагадаємо, що раніше у ЦНС розповідали, що перед початком нового навчального року російські загарбники вигадали новий спосіб паспортизації українців на ТОТ – пропонують шкільну форму в обмін на отримання паспорта країни-агресорки.

Відтак, щоб отримати шкільну форму для дітей, батьки мають надати паспортні дані. Однак обов’язковою умовою є наявність російського паспорта.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Центр національного спротиву

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-01 11:10:24