Україна і світ

На Півночі багато вже зроблено: і по фортифікаціях, і по мінуванню кордону — Президент

Володимир Зеленський у своєму зверненні розповів про підсумок свого візиту на Волинь.

Текст звернення був оприлюднений увечері 30 липня.

«Безпекові питання, кордон. Все те, що стосується півночі нашої держави. Волинська область, Рівненська, Житомирщина, Київщина, Чернігівщина. Багато вже зроблено — і по фортифікаціях, і по мінуванню кордону. Але є ще кілька доручень — для військових», — розповів Президент.

За його словами, на рівні всієї держави ведеться робота над захистом енергообʼєктів.

«Усі терміни щодо конкретних обʼєктів, які озвучуються зараз на нарадах, мають бути дотримані. Це буде критерій для деяких кадрових питань», — повідомив Володимир Зеленський.

У Рівненській області Президент відвідав шпиталь, де допомагають нашим воїнам. Володимир Зеленський подякував кожному лікарю, кожній нашій медичній сестрі — всім, хто повертає до життя наших захисників.

«Також провели сьогодні й обласне засідання Конгресу місцевих та регіональних влад. Я дякую всім нашим людям у кожній громаді України, хто якісно робить свою справу, хто допомагає усій нашій державі захищатись і збільшувати можливості України!», — заявив Президент.

Як повідомляла АрміяInform, Президент Володимир Зеленський у вівторок прибув з візитом на Волинь та оглянув будівництво фортифікацій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-07-30 18:23:10