Суспільне мовлення

На Львівщині відсторонили начальника військкомату, якого викрили на хабарництві — ЗМІ

Начальника Яворівського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки Львівської області та в.о. голови військово-лікарської комісії цього військкомату відсторонили від посад. Їх у січні викрили на хабарництві. Про це повідомляє видання “hromadske” із на посиланням Офіс Генпрокурора.

За даними ДБР, працівники військкомату отримували хабарі за видачу документів щодо непридатності до військової служби. Також слідчі встановили, що за три тисячі доларів підозрювані видали військовозобов’язаному чоловіку документ, що дає право безперешкодно виїхати за межі України.

“Начальник центру комплектування попросив в.о. голови ВЛК надати призовнику висновок військово-лікарської комісії щодо тимчасової непридатності до військової служби у воєнний час. Вона вигадала уявну хворобу військовозобов’язаному та надала довідку про тимчасову непридатність до військової служби”, — йшлося у повідомленні на сайті ДБР.

Водій начальника військкомату отримав та передав гроші за “послугу”.

У Офісі Генпрокурора повідомили виданню “hromadske”, що солдат-водій Яворівського районного ТЦК та СП залишився на своїй посаді.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Досудове розслідування триває.


Джерело: Суспільне мовлення України