Україна і світ

Миколенко про готовність вийти на поле та очікування від матчу

Захисник збірної України з футболу Віталій Миколенко розповів про очікування від матчу з Бельгією на Євро-2024 та чи готовий вийти на поле та допомогти команді у вирішальній грі на стадії групового етапу.

Про це він сказав під час спільної пресконференції з півзахисником збірної України Тарасом Степаненком у німецькому Вісбадені.

Миколенко про гру Україна – Бельгія

Відповідаючи на запитання, чи може він виділити слабкі сторони Бельгії, Миколенко сказав, що не буде цього говорити на пресконференції, але додав, що команда про них знає.

Зараз дивляться

— В обороні найважливіше — дисципліна. Якщо в нас буде дисципліна в обороні та в атаці, то ми зможемо перемогти цю команду, – сказав Віталій.

Одноклубником Миколенка в англійському Евертоні є гравець збірної Бельгії Амаду Онана. Українець сказав, що вони не є хорошими друзями, але є хорошими партнерами.

— Якщо ми обидва гратимемо в наступному матчі (Україна – Бельгія, – Ред.), то я буду боротися та буду бити його по ногах щоразу. В наступному матчі ми не будемо ні друзями, ні партнерами по команді, – сказав футболіст.

Щодо готовності вийти на поле у матчі Україна – Бельгія Віталій сказав, що вже повних два дні тренується із командою. Він наголосив, що радий повернутися на футбольне поле й готуюся у штатному режимі до гри з Бельгією.

Матч Україна – Бельгія відбудеться 26 червня у Штутгарті. Факти ICTV розповідали, що букмекери вважають підопічних Доменіко Тедеско фаворитами майбутньої зустрічі на Євро-2024.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-24 18:42:56