Україна і світ

Маска звинуватили в блокуванні акаунта X через допомогу Камалі Гарріс

Ілона Маска звинуватили у блокуванні облікового запису в соцмережі X політичного руху White Dudes for Harris, який збирав кошти на передвиборчу кампанію Камали Гарріс. Обліковий запис заблокували без будь-яких попереджень.

Маска звинуватили у блокуванні акаунта X через допомогу Камалі Гарріс

Так, про це заявили засновники руху White Dudes for Harris. Вони зазначили, що блокування трапилося після великої онлайн-зустрічі, на якій було близько 200 тис. осіб і вдалося зібрати $190 тис. для участі Камали в президентських перегонах.

Фото: White Dudes for Harris/Х

– Змусив Ілона Маска злякатися, – написав на сайті засновник організації Росс Моралес Рокетто.

Він показав заблоковану сторінку в соцмережі і додав, що крім блокування він отримав сотні образ від ботів усередині соцмережі X.

Зараз дивляться

Незрозуміло, які правила порушив акаунт White Dudes for Harris у сервісі – організатор руху показав скріншот із поясненнями від сервісу. Зазначається, що призупинення відбулося внаслідок порушення правил платформи, і воно було ініційоване повідомленням користувача.

Через деякий час і величезну кількість заявок про незаконне блокування, обліковий запис White Dudes for Harris відновили.

Нагадаємо, що раніше Маск повернув політичну рекламу в X. Раніше на неї була заборона ще з 2019 року, але мільярдер вирішив підзаробити на цьому процесі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-31 11:30:08