Україна і світ

Маша Кондратенко відповіла, чому видавала себе за Клавдію Петрівну


Українська співачка Маша Кондратенко пояснила, чому довго натякала шанувальникам, що саме вона виступає в образі загадкової виконавиці Клавдії Петрівни. Чутки про це вона підігріла, коли вийшла отримувати музичну премію за Клавдію.

Чому Кондратенко видавала себе за Клавдію Петрівну

Відповідаючи на це запитання, Маша зазначила, що це її з Клавдією спільна “таємниця та авантюра”.

Кондратенко запевнила, що через деякий час поділиться усіма деталями. Наразі ж артистки хочуть дати простір для фантазії аудиторії.

Зараз дивляться

– Це наша з Клавдією Петрівна таємниця, наша спільна авантюра. Їй передувала цікава історія, що сталася, якраз коли ми подружилися. Ми спільно знайшли класний творчий конект і, гадаю, за декілька років я захочу розповісти про це в усіх деталях. Але поки що ми зберігаємо інтригу й даємо простір для фантазії аудиторії, – сказала Маша.

Нещодавно Маша Кондратенко і Клавдія Петрівна презентували спільну пісню Їде дах, а також кліп до неї. У відеороботі, окрім Маші та інших людей, можна помітити й Соломію Опришко. Тривалий час ходять чутки, що саме вона ховається за образом загадкової співачки.

А у кліпі на трек Орбіти, яку Клавдія Петрівна записала разом із гуртом Tvorchi, виконавиця вперше показала своє обличчя. Вона постала у відео в традиційному капелюсі та окулярах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: ТиКиїв

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-30 11:59:34