Україна і світ

Ландо Норріс виклав спільне фото з Усиком – ФОТО

Фото: Depositphotos, Getty Images

Британський пілот команди McLaren Ландо Норріс опублікував в Instagram спільне фото з абсолютним чемпіоном з боксу у надважкій вазі Олександром Усиком.

24-річний автогонщик виклав знімок на своїй сторінці у сторіс.

Норріс зустрівся з Усиком

Зазначимо, що Ландо, можливо, є шанувальником українського боксера. Зокрема гонщик підписаний на сторінку Олександра в Instagram.

Зараз дивляться

До спільного фото з Усиком Норріс додав трек Argy – Tataki. Саме під цю пісню український боксер танцював у тренувальному таборі, коли готувався до поєдинку з британцем Тайсоном Ф’юрі.

Фото: Instagram/Ландо Норріс

Відео з танцем Усика тоді стало вірусним у соціальних мережах. Автор цієї композиції після перемоги Усика над Ф’юрі також опублікував у себе відео з танцем українця.

Норріс та Усик відвідали фінал ЛЧ

Обидва спортсмени відвідали фінал Ліги чемпіонів УЄФА, у якому мадридський Реал обіграв Боруссію Дортмунд завдяки голам Дані Карвахаля та Вінісіуса Жуніора.

Під час фінального матчу УЄФА доручив Норрісу особливу місію – він нагороджував найкращого гравця матчу, яким визнали Карвахаля.

До слова, сам Норріс у поточному сезоні Формули-1 вперше у своїй кар’єрі виграв етап королівських перегонів. Це сталося на Гран-прі Маямі, коли він випередив чинного чемпіона Ф1 Макса Ферстаппена із Red Bull.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-03 17:19:40