Україна і світ

Кріс Гемсворт відповів на критику фільмів Marvel від режисерів

Голлівудський актор Кріс Гемсворт став на захист супергеройських фільмів Marvel, які активно критикують режисери. Зірка Тора нагадав, що й у критиків були невдалі фільми.

Кріс Гемсворт відповів на критику фільмів Marvel

Так, у нещодавньому інтерв’ю актор згадав про тих режисерів, які не люблять фільми Marvel і негативно відгукуються про їхні картини з тих чи інших причин. Серед таких знаменитостей і Мартін Скорсезе. Кріс вважає, що і в таких людей були невдалі роботи, і дуже неправильно судити весь жанр супергеройського кіно за кількома фільмами.

Актор додав, що мільярди глядачів не могли помилятися – фанатів Тора та інших супергероїв можна знайти по всьому світу.

Зараз дивляться

– У цих хлопців теж були невдалі картини, як і у всіх нас. Думками, що не так із супергероями потрібно було поділитися з мільярдами глядачів. Невже вони всі помилялися? – поміркував Кріс.

Актор ще 2023 року відповідав на аналогічну критику – він зазначав, що його засмучують висловлювання легенд кіно, і вони, напевно, з ним не працюватимуть у найближчому майбутньому.

Раніше режисер Тайка Вайтіті зізнався, що знімав Тора тільки заради грошей. Тоді у зірки були проблеми з коштами, і він ніколи не був фанатом супергероя з молотом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-13 14:24:22