Україна і світ

Концерт Тейлор Свіфт спровокував землетрус у Шотландії

Концерт Тейлор Свіфт у Шотландії спровокував справжній землетрус. Земні поштовхи засікли навіть за 6 км від місця проведення шоу.

Концерт Тейлор Свіфт спровокував землетрус

Про це заявила Британська геологічна служба.

Так, заходи відбувалися на стадіоні Мюррейфілд, і три з половиною години артистка запалювала перед публікою, стрясаючи землю.

Зараз дивляться

– Активність здебільшого створювалася фанатами, які танцювали в такт музиці, і досягла свого піку під час пісні Ready For It? коли натовп генерував близько 80 кВт енергії. Це еквівалентно приблизно 10-16 автомобільним акумуляторам, зазначили в геологічній службі Британії.

На щастя, відчути здригання землі могли тільки ті люди, які перебували в безпосередній близькості до стадіону. До речі, захід встановив рекорд як найбільш відвідуваний концерт Шотландії – послухати співачку прийшло близько 73 тис. осіб.

До речі, співачка вміє не тільки ставити рекорди, а й бути лідером думки для мільйонів людей – взимку 2024 року Тейлор Свіфт закликали заманити молодь для участі у виборах. Попередня явка на вибори до Європарламенту була рекордно низькою, тому змінити ситуацію попросили саме інфлюенсерку. До того ж, Свіфт часто проїжджає в Європу зі своїми концертами, де збираються тисячі фанатів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-14 15:59:20