Україна і світ

Кіченок та Остапенко вийшли у фінал US Open-2024, розтрощивши тандем із росіянкою

Фото: Getty Images

Українська тенісистка Людмила Кіченок та латвійка Єлена Остапенко вийшли до фіналу парного тенісного турніру серії Grand Slam – US Open-2024.

Для українсько-латвійського тандему це другий вихід до фіналу на рівні Grand Slam.

Кіченок та Остапенко стали фіналістками US Open-2024

У півфіналі парного турніру Відкритого чемпіонату США з тенісу Кіченок та Остапенко впевнено перемогли дует Чжань Хаоцінь із Тайваню та “нейтральної” Вероніки Кудерметової із російським паспортом з рахунком 6:1, 6:2.

Зараз дивляться

Тенісистки провели на корті 1 годину та 6 хвилин. Людмила та Єлена мали менше невимушених помилок – 13:21, а також значну перевагу за віннерами – 23:13.

У першій партії вони повели з двома брейками 5:0 та успішно подали на матч за рахунку 5:1.

Другий сет розпочався за схожим сценарієм – українка та латвійка оформили два брейки, втім у четвертому геймі віддали власну подачу суперницям. У сьому геймі Кіченок та Остапенко взяли ще одну подачу опоненток і на своїй подачі довели гру до перемоги.

Їхні суперниці у фіналі парного турніру US Open-2024 визначаться у матчі між Катержиною Синяковою (Чехія)/Тейлор Таунсенд (США) та Крістиною Младенович (Франція)/Чжан Шуай (Китай).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, у півфіналі Кіченок та Остапенко обіграли дует “нейтральної” атлетки з паспортом РФ Ірини Хромачової та ексросіянки Анни Даніліної, яка виступає зараз за Казахстан з рахунком 7:6 (7:2), 6:2.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-05 00:43:33