Україна і світ

Кеті Перрі розповіла про свою дивну звичку

Попзірка Кеті Перрі поділилася з фанатами своїми незвичайними звичками перед сном та б’юті-рутиною, яку вона практикує за допомогою інструментів, один з яких вона “вкрала” у свого коханого Орландо Блума.

Що лежить у сумці Кеті Перрі

У співачки завжди біля себе валик для викачування ворсу, блиск для губ, зволожуючий крем, вітаміни та світлодіодна терапевтична паличка для обличчя. Перрі зокрема розкрила для чого їй валик.

– Я прокочую ворсинки по підошвах ніг перед тим, як лягти в ліжко. Хіба це не дивно? Але всі ми маємо такі дивні звички, просто я поділилася своєю з усіма, – зазначила Кеті.

Знаменитість також зізналася, що пристрій, який артистка активно використовує для догляду за шкірою, вона взяла з подарункового кошика Орландо Блума після церемонії вручення Золотого глобуса.

Зараз дивляться

– Пристрій має вигляд маленької ручки, і він такий зручний. Це терапія червоним світлом. Вмикаю її й проводжу вгору по шкірі. Тим часом я працюю, відповідаю на дзвінки. Думаю, що терапія червоним світлом просто допомагає виробленню колагену та повертає вашу шкіру до життя. Здоров’я – це скарб, – переконана виконавиця хіта Last Friday Night.

Кеті Перрі додала, що після народження доньки Дейзі вміст її сумочки змінився. Там завжди є вода для дитини та перекус, а також іграшка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-09 12:12:08