Україна і світ

Ірина Федишин – Віталік: премʼєра клипу та пісні дивитися онлайн

Співачка Ірина Федишин присвятила пісню своєму чоловіку Віталію Човнику. Пара побралася у 2006 році, тож до 18 річниці шлюбу артистка вирішила зробити коханому музичний подарунок.

Ірина Федишин презентувала пісню Віталік

Виконавиця зазначила, що у новій композиції хотіла подякувати чоловіку за “неймовірно яскраві щасливі дні прожиті разом” та за синів Юрія та Олега.

– За величезну любов, турботу, ніжність, романтику, надійне міцне плече, натхнення, мотивацію, силу, компліменти, квіти, концерти, пісні. За все! – звернулася до коханого Ірина.

Музичне відео пара зняла під час концертів у Португалії. Примітно, що режисером оператором та продюсером кліпу став сам Віталій Човник.

Зараз дивляться

– Я довірилася своєму чоловікові, а він, як завжди, не підвів! Сам зняв і сам змонтував кліп! Віталіку, ти мегаталант! Люблю тебе! Знаю, що найщасливіші дні у нас ще попереду. Ця пісня для тебе, ну, і, звісно, для усіх, хто має імʼя Віталік, – розповіла артистка.

Реакція мережі на пісню Віталік від Ірини Федишин

Пісня набирає вподобайки та перегляди, в коментарях шанувальники вітають подружжя з бірюзовим весіллям, не забуваючи оцінити трек та відео до нього.

Цікаво, що в кліпі зʼявляються інші чоловічі персонажі, а от самого Віталія нема. Це засмутило декого з фанатів.

  • Гарна пісня, прекрасна виконавиця ще й в Португалії знято! Неймовірна красуня!
  • В купальнику то взагалі – вогонь! Неймовірно гарна пісня й кліп, краса природи навкруги! Кохання вам на довгі роки!
  • Гарно! Але шкода, що Віталіка в кліпі немає…
  • Мене звати Віталій, друзі називають Віталік. Дуже приємно, що про людей з моїм ім’ям співають пісні. Браво, Ірино!
  • Прекрасна пісня, надзвичайне виконання і чудовий кліп! Дякую Ірині та Віталію за волонтерську діяльність!Пишаюся, що в Україні є справжні артисти, патріоти своєї Батьківщини!

Нещодавно Ірина Федишин вразила українців кількістю авто для військових, які вона придбала за кошти, зібрані під час благодійного туру США.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 14:22:05