Україна і світ

Інна Мірошниченко розповіла про адаптацію Марселя

Багатодітна мама Інна Мірошниченко поділилася як минув рік адаптації Марселя у їхній великій родині. За словами адвокатки та блогерки, сама зараз в названого сина починається період “справжня дитина”.

Інна Мірошниченко про рік адаптації для Марселя

Дружина ведучого Тімура Мірошниченка зауважила, що фахівці дають на адаптацію дитині у новій сім’ї від року. Після того як вона проходить всі стадії – від цукерково-букетного до протестного – починається новий цікавий етап.

– Справжній Марсель – це бісики в очах. Це дитина, яка з завзяттям робить все, що починається з “не можна”. Який сміється від душі, коли його сварять. Який кидає каміння з другого поверху, бо напевно подобається, як воно летить, а потім як мама кричить, що так не можна. Який вилазить за межі території та тікає. Бо так весело дивитися, як мама біжить за ним, – поділилася Інна, опублікувавши кумедне відео з сином.

Зараз дивляться

Вона додала, що все це малюк робить без агресії. Він просто дбає про те, щоби батьки завжди були у русі, уважні, готові до усього, з гумором зауважила мати.

Реакція мережі на розповідь Інни Мірошниченко

Підписники вважають, що така поведінка хлопчика повною мірою відповідає поняттю щасливого дитинства. Фоловери зізналися, що захоплюються зірковим подружжям та їхнім підходом до батьківства.

  • У вас сталеві нерви чи це мудрість найвищого левелу. Розуміючи, що багато залишається за кадром, однак із задоволенням стежу за вашою чудовою сімʼєю.
  • Я не знаю як таке можливе, але він кожного дня все більше і більше схожий на вас з Тимуром! Я обожнюю цього красеня, його очі – це вогонь!
  • Я читаю це, і це моя менша донька, ну, прям один в один. Теж сміється, як сваримо її або старшу, теж дивиться в очі й робить, що задумала, теж межі – це не про неї, а дивиться так, ніби розуміє більше, ніж ти встиг подумати.
  • Мені здається ви описали мого сина. І воду пʼє так само.
  • Тримає в тонусі.
  • Скільки щастя в очах цього неймовірного хлопчика!

Нагадаємо, що два місяці тому родина Мірошниченків поповнилася ще однією дитиною. У них зʼявилася названа дочка Ангеліна. Дівчинка найстарша серед чотирьох усіх дітей пари.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 15:58:05