Україна і світ

Есть чем гордиться: современные украинские звезды, чьи песни знают во всем мире


Українська музика популярна в усьому світі, і наші талановиті артисти вже довели це безліч разів. Сучасні зірки завойовують серця мільйонів фанатів, і саме час дізнатися, пісні яких українських зірок слухає весь світ.

Всесвітньо відомі сучасні українські зірки

Багато українських зірок стали відомими завдяки участі в міжнародних музичних конкурсах або співпраці з іноземними колегами.

Kalush

Український гурт Kalush підкорив Євробачення 2022 з піснею Стефанія, яка нікого не могла залишити байдужим на тлі війни в Україні. Артисти продовжують експериментувати зі стилями та завойовувати фанатів.

Зараз дивляться

Jerry Heil та Alyona Alyona

Обидві артистки також брали участь у Євробаченні, але вже 2024 року, і посіли почесне третє місце.

Jerry Heil часто співпрацює з іншими зірками і за свою кар’єру вже встигла здобути чимало міжнародних нагород. До речі, нещодавно співачка стала членом академії Grammy.

Alyona Alyona не тільки завойовує серця фанатів, а й допомагає нашим захисникам, проводячи концерти за кордоном.

Джамала

Артистка також стала популярною за межами України 2016 року, після перемоги на Євробаченні з піснею 1944. Її переживання за рідний Крим і бажання допомогти нашим захисникам допомагають їй розвивати свою творчість, у яку вона вкладає душу.

Океан Ельзи

За свою 30-річну історію український гурт зі Святославом Вакарчуком не втратив своєї актуальності. І нехай артисти тільки нещодавно почали випускати пісні англійською мовою, їхні мелодії та голос Вакарчука вже встигли завоювати світ.

The Hardkiss

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

The Hardkiss на сьогодні вважається одним із найвідоміших рок-гуртів з України. Музиканти мають у своєму арсеналі багато пісень англійською, та й популярність Юлії Саніної посприяла успіху колективу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-05 13:45:34