Україна і світ

Екозахисники не оцінили: Кеті Перрі потрапила в скандал через кліп у заповіднику Новий кліп співачки Кеті Перрі спровокував скандал в Іспанії. 14 Серпня, 17:13


Новий кліп співачки Кеті Перрі спровокував скандал в Іспанії. Захисники природи розкритикували зірку за зйомки ролику в заповіднику, причому без дозволу.

Кеті Перрі потрапила в скандал через новий кліп: подробиці

Так, кліп на пісню Lifetimes з’явився в мережі на початку серпня, і вже 14 числа Департамент охорони довкілля Балеарських островів заявив, що компанія, яка створює ролик для Перрі, не отримала дозвіл на зйомки.

Роботу для співачки створювали в охоронюваних піщаних дюнах природного парку Сес-Салінес. Тепер місцева влада проводитиме розслідування щодо можливого завдання шкоди локації.

Зараз дивляться

У кліпі можна побачити Перрі, яка активно бігає пляжем і співає.

Департамент навколишнього середовища додав, що зйомки не є злочином проти навколишнього середовища, але це явне порушення законів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Втім, іноді музиканти підходять до зйомок кліпу більш серйозно і креативно – наприклад, Monatik зняв кліп у київській галереї, де вдало об’єднав музику, танці, живопис і діджитал-арт.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 17:18:06