Україна і світ

Дженніфер Гарнер застрягла в ліфті на Comic Con 2024

Акторка Дженніфер Гарнер вперше прибула на фанатську конвенцію Comic Con і одразу ж отримала незабутні враження. Зірка застрягла у ліфті разом зі своєю командою.

Дженніфер Гарнер застрягла в ліфті на Comic Con 2024

На фестиваль акторка приїхала в межах промокампанії фільму Дедпул і Росомаха. Детальний репортаж зі зламаного підіймача знаменитість опублікувала в Instagram. Підбірку відео відкриває запис, зроблений на другій хвилині перебування в ліфті. Ні Дедпул, ні Росомаха, на жаль, не могли прийти на допомогу людям, що застрягли між поверхами.

– Дякую за те, що прийняв нас, мій перший Comic Con, – з гумором відреагувала на ситуацію Гарнер.

Вона добре трималася, хоча у ліфті було дуже спекотно. На 41 хвилині зірка почала співати пісню про 999 пляшок пива, що стояли на поличці, яку виконують аби заповнити час.  За годину вона вже затягнула трек Мадонни Like a prayer в очікуванні служби 911. Нарешті за годину і 12 хвилин прийшла допомога.

Зараз дивляться

В коментарях під дописом відзначився й рятувальник, що відкрив двері ліфта та звільнив Гарнер та інших.

– Вітаю, міс Гарнер. Я той капітан, що прибув на виклик та визволив вас. Приємно бути корисним! Вибачте, що так довго не могли викликати нас на допомогу. Радий бачити, що все минулося добре, та радий знайомству, хоч і короткому, – написав співробітник екстреної служби.

Дженніфер Гарнер встигла піднятися на сцену разом з колегами по фільму Раяном Рейнольдсом та Гʼю Джекманом. Вони дісталися на захід без пригод, зате встановили два світових рекорди.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-30 17:18:06