Україна і світ

Дружина Володимира Остапчука сказала, хто був ініціатором вагітності та як відреагували батьки

Дружина ведучого Володимира Остапчука, блогерка Катерина Полтавська розповіла, як їхні батьки відреагували на її вагітність. Також вона зізналася, хто був ініціатором у питанні народження дитини.

Дружина Остапчука про реакцію батьків на вагітність

В Instagram-stories Полтавська продовжує ділитися з підписниками подробицями життя з Остапчуком, а ті залюбки завалюють її запитаннями, що їх цікавлять. Так, хтось запитав у Катерини, як їхні з Володимиром батьки відреагували на швидке поповнення в сім’ї.

За словами блогерки, батьки знали, що вони хочуть дитину, а тому про вагітність подружжя повідомило їм одразу.

Зараз дивляться

Фото: Катерина Полтавська / Instagram

– Моя мама сказала, що вона так і думала, що швидко вийде. Мама Вови тричі запитала, чи це правда, бо звикла, що ми з приколом. Усі щасливі і телефонують майже щодня, щоб запитати, як малюк, – розповіла Полтавська.

Дружина Остапчука сказала, хто був ініціатором вагітності

Також у Полтавської поцікавилися, чи довго вона вмовляла Володимира на третю дитину, адже ведучий має сина і доньку від першого шлюбу. Катерина ясно дала зрозуміти, що це бажання було спільним.

Дружина Остапчука сказала, хто був ініціатором вагітності

Фото: Катерина Полтавська / Instagram

– Ми на початку року говорили про дітей, проте я думала почати планувати влітку, але він перший запропонував мені почати в березні, – наголосила Полтавська.

Нагадаємо, менше ніж тиждень тому стало відомо, що Володимир Остапчук утретє стане батьком. Його дружина перебуває на 20-му тижні вагітності.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-31 10:23:06