Україна і світ

Дочка Емінема Гейлі вийшла заміж – фото з весілля

Дочка американського репера Емінема Гейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого бойфренда Евана Макклінтока. Весілля пари відбулося минулими вихідними у колі близьких.

Дочка Емінена вийшла заміж – фото

На особистій сторінці в Instagram Гейлі показала фото з весілля. Для важливої події дочка Емінема обрала білу сукню зі шлейфом та довгу фату. Образ нареченої вона доповнила прикрасами і макіяжем. Коханий Гейлі одягнув на весілля чорний костюм, білу сорочку та метелик.

– Цього тижня прокинулася дружиною. Ми не могли і мріяти про краще, більш прекрасне святкування. Стільки сліз щастя було пролито, сміху, усмішок і стільки любові було відчутно. Ми з Еваном дуже вдячні всім рідним та друзям, які приїхали підтримати нас і стати частиною нового розділу нашого життя, – написала дочка репера.

Також у мережі оприлюднили фото, на яких Емінем позує разом з молодятами, і танцює з дочкою.

Зараз дивляться

Зазначимо, що Гейлі Джейд Скотт – єдина біологічна дочка Емінема від його колишньої дружини Кімберлі Енн Скотт. Також репер має дві прийомні дочки Алайну і Стіві.

Гейлі та Еван зустрічаються з 2016 року. Вони разом навчалися в університеті штату Мічіган. Еван освідчився коханій у лютому 2023 року.

Фото: Getty imagesГейлі Джейд

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-21 12:48:15