Україна і світ

Дитяче Євробачення 2024: стало відомо, які країни візьмуть участь у шоу


Організатори Дитячого Євробачення 2024 оголосили список країн-учасниць, представники яких вийдуть на сцену пісенного конкурсу. До переліку потрапило 17 країн.

Дитяче Євробачення 2024 – список країн-учасниць

Це найбільша кількість учасників за останні три роки. Зокрема на шоу повернуться Кіпр, який востаннє брав участь у конкурсі у 2017 році, та Сан-Марино після перерви у девʼять років.

Дитяче Євробачення 2024 збере на одній сцені учасників від Албанії, Вірменії, Грузії, Естонії, Ірландії, Іспанії, Італії, Кіпру, Мальти, Нідерландів, Німеччини, Північної Македонії, Польщі, Португалії, Сан-Марино, України та Франції.

Зараз дивляться

Фінал шоу запланований на суботу, 16 листопада. Місцем проведення обрана арена Caja Magica в Мадриді.

Дитяче Євробачення 2024 – слоган і візуал

Гасло цьогорічного конкурсу звучить як Let’s Bloom – Нумо цвісти. Відповідно концепція художнього оформлення Дитячого Євробачення 2024  символізує розквіт молодих артистів.

У відеовізитівках юних учасників ми також побачимо цю ідею. Вислів Нумо цвісти представники різних країн зможуть поєднати з цінностями конкурсу – цвісти в гармонії, в щасті, в різноманітності та іншими.

– Мета полягає в тому, щоб супроводжувати дітей у їхньому зростанні й розвитку, допомагаючи їм розквітати й прогресувати, залишаючись собою. Концепція квітів і розквіту запозичена з самої природи, де панує велика різноманітність, і де кожен елемент важливий, гармонійний і прекрасний, – пояснила виконавча продюсерка шоу Ана Марія Бордас

Цей концепт також втілять в оформленні сцени. Організатори обрали прості та сучасні рішення. У центрі – елемент, що символізує світ гаджетів, без яких неможливо уявити сучасну молодь. Відео у цьому світі знімають вертикально, щоби постити у соцмережах. Посередині сцени розташують великий вертикальний екран.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Днями також стало відомо, що фінал українського Нацвідбору на Дитяче Євробачення 2024 відбудеться під кінець вересня. Вестимуть шоу співачка Анна Трінчер, а також телеведучі Тімур Мірошниченко та Анна Тульєва.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-05 11:03:03