Україна і світ

Данилко відповів на прокремлівські слова зрадниці Повалій

Український артист Андрій Данилко, відомий за образом Вєрки Сердючки, різко відреагував на прокремлівські заяви співачки-зрадниці Таїсії Повалій. Музикант здивувався, що вона продовжує з’являтися на публіці, підігруючи Кремлю.

Данилко відповів на слова зрадниці Повалій

Андрій припустив, що в Таїсії були свої причини зрадити Україну і перейти на бік РФ, але її поява на публіці з прокремлівськими наративами його здивувала. До речі, чому Лорак і Повалій досі позиціонують себе як українські співачки, Данилко не знає.

– Для мене це дивно – вони перейшли на той бік, і в них були певні обставини. Є якісь речі, які я не можу, на жаль, розповідати, тому що це була приватна розмова, і вони цього не хотіли. Так склалися обставини. Але давати такі інтерв’ю: Я зраділа, коли почалася війна. Тая сказала, що її прийшли звільняти. У мене немає слів, – поміркував Андрій в інтерв’ю І грянув Грем.

Артист досі в подиві, як Таїсія могла говорити такі речі публічно.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що в липні Повалій назвала війну в Україні порятунком, і розповіла про натовп “ждунів”, які її підтримують. Зрадниця зазначила, що навіть живучи в Україні мріяла про прихід РФ, виступаючи для українців і заробляючи на цьому гроші.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-31 10:14:08