Україна і світ

Бред Пітт переживає через ДТП із сином

Голлівудський актор Бред Пітт дуже переживає через ДТП з його сином. 20-річний Пакс Джолі-Пітт потрапив в аварію на велосипеді, і його батько дуже переживає через інцидент.

Бред Пітт переживає через ДТП із сином

Інсайдери розповіли, що Пітт отримує постійний потік інформації про здоров’я сина після аварії, яка могли закінчитися смертю. І хоча Бред зараз не підтримує зв’язок зі своїми дітьми, він був шокований і і дуже емоційний після новин про інцидент.

Це стосується і Пакса – актор не підтримує з ним зв’язок, але близькі з родини тримають його в курсі того, що відбувається. При цьому, в процесі розлучення Джолі і Пітта їхній спільний син на боці матері, і судові процеси в самому розпалі.

Зараз дивляться

– Не варто очікувати, що нещасний випадок із Паксом хоч якось відновить ситуацію в сім’ї, оскільки Пакс на 100% на боці Джолі і не хоче знати про переживання від батька, – заявив інсайдер.

Нагадаємо, що 29 липня син Дожлі та Пітта травмувався на електровелосипеді. Схоже, хлопець не помітив червоний знак світлофора і врізався в авто, що стояло перед ним на перехресті. До речі, навіть син голлівудських зірок знехтував безпекою, і через відсутність шолома отримав травму голови під час падіння.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-09 13:21:05