Україна і світ

Бій-реванш Усик – Ф’юрі: підтверджено остаточну дату та місце

Фото: Getty Images

Бій-реванш між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі за чемпіонство у надважкій вазі за версіями WBC, WBA та WBO відбудеться 21 грудня 2024 року.

Це підтвердив голова саудівського управління з розваг Туркі Аль аш-Шейх у соцмережі X.

Реванш Усик – Ф’юрі: дата та місце

Таким чином, Усик та Ф’юрі вдруге за рік проведуть очний поєдинок. Реванш Усика та Ф’юрі відбудеться  21 грудня на Kingdom Arena в саудівському Ріяді, де проходив перший поєдинок боксерів.

Зараз дивляться

За контрактом, боксери не мають права проводити інші бої перед реваншем. Тому Усик — Ф’юрі 2 стане наступним поєдинком як для Олександра, так і для Тайсона.

На кону бою-реваншу Усик – Ф’юрі стоятимуть чемпіонські пояси за версіями WBC, WBA та WBO. На відміну від першого бою, боксери не битимуться за звання абсолютного чемпіона у гевівейті, оскільки Усик звільнив пояс IBF.

Нагадаємо, 18 травня Олександр Усик здобув перемогу роздільним рішенням суддів над Ф’юрі. Українець завдав британцеві першої поразки в кар’єрі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Завдяки перемозі Усик об’єднав чотири чемпіонських титули в надважкій вазі, а королівський дивізіон уперше з 1999 року отримав абсолютного чемпіона світу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 17:55:56