Україна і світ

Ангар буде на місці: гравці World of Tanks можуть перенести свої акаунти на європейські сервери

Користувачі популярних онлайн-ігор World of Tanks, World of Warships та інших проєктів білоруської компанії Wargaming отримали можливість перенесення своїх облікових записів з російських серверів. Зробити це можна протягом 20 днів, і перенесення на сервери Європи будуть остаточними.

Про це повідомляє сайт компанії. Wargaming вже продала свої бізнеси в Росії та Білорусі та зосередилася на ринку ЄС, щоб не заробляти криваві гроші.

Так, кожен гравець у World of Tanks отримує на вибір два варіанти.

Перший – залишитися на серверах RU-регіону та зв’язати свій обліковий запис із проєктом, який далі намагається розвинути російська компанія Lesta Games. Не найкращий вибір з огляду на невдалі локалізації закордонних ігор російськими компаніями.

Другий варіант – перенести свій обліковий запис на EU-регіон, де розробкою продовжує займатися компанія Wargaming, яка створила World of Tanks з нуля.

Рішення потрібно ухвалити до 12 жовтня. Після переходу гравцеві буде запропоновано один із найкращих регіонів з найбільшою кількістю серверів та стабільною мережею.

Варто зазначити, що гравці на європейських регіонах зможуть користуватися всіма видами оплат, окрім російських та білоруських.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Під час перенесення облікового запису на EU-регіон збережеться весь прогрес, ціни в Преміум-магазині, стабільний пінг завдяки перенесенню серверів, а також підтримка української та російської мови на сайті європейського World of Tanks.

Геймер
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-09-20 14:24:29