Україна і світ

Ми тут ні до чого: Зеленський висловився про вбивство Дугіної

У вівторок, 23 серпня, президент Володимир Зеленський, відповідаючи на питання про звинувачення з боку Федеральної служби безпеки Росії (ФСБ) про нібито причетність до вбивства Дар’ї Дугіної громадянки України Наталії Вовк, наголосив, що це “точно не наша відповідальність”.

Крім того, він повідомив, що Вовк не є українською громадянкою.

– Це точно не наша відповідальність. Вона не громадянка нашої держави. Нас вона не цікавить. Вона не перебуває на території України, зокрема на тимчасово окупованій, – заявив Володимир Зеленський на час пресконференції за підсумками саміту Кримської платформи.

Нагадаємо, вночі 20 серпня в районі селища Великі Вяземи в Підмосков’ї було підірвано автомобіль, який належить російському пропагандисту Олександру Дугіну.

У цій машині була його дочка. РосЗМІ стверджують, що вона загинула на місці, а сам пропагандист після цього нібито потрапив до лікарні.

Через два дні ФСБ Росії заявило, що “розкрило вбивство Дарії”. Спецслужби країни-агресора звинуватили в інциденті Наталію Вовк, яка 23 липня приїхала до Росії разом із своєю 12-річною дочкою.

Росіяни заявили, що Вовк нібито числиться у складі полку Азов, проте азовці спростували цю інформацію та наголосили, що ця жінка до них не має жодного стосунку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Там вважають, що те, що сталось з машиною Дугіна – інформаційна підготовка для проведення незаконного “трибуналу” над українськими військовополоненими.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-08-23 23:26:25