Україна і світ

Пріоритет – дрони, які збивають Шахеди: Зеленський доручив зробити формат технологічної Ставки

Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський доручив зробити формат технологічної Ставки.

Про це він повідомив у Telegram.

– Найбільший пріоритет – це дрони, звісно. У тому числі дрони, які можуть збивати Шахеди та інші ударні безпілотники, – написав голова держави.

Зеленський про План перемоги

Крім того, під час Ставки головнокомандувача, на якій були присутні військові, розвідка, секретар РНБО, урядовці, Офіс, обговорили підсумки нещодавньої зустрічі з представниками громадянського суспільства.

– Ключові питання – про те, що зараз поки обмежує можливості України, і як їх можна вирішити. Плануємо залучити громадянське суспільство до роботи над внутрішнім Планом перемоги, – наголосив президент.

Визволення з полону РФ

Зеленський під час Ставки доручив ГУР разом із СБУ особливо зайнятись питаннями щодо визволення з російського полону цивільних осіб. Як зазначив голова держави, зараз по цьому результати недостатні.

Крім того, присутні опрацювали також і питання деяких законодавчих змін, які потрібні, а також санкційної політики, нашої дипломатії. Результати Зеленський планує заслухати за кілька тижнів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, раніше Зеленський заявив, що план перемоги України дасть всі відповіді, якщо буде виконаний партнерами, проте зрозуміло, що є внутрішня частина роботи.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 20:41:52