Україна і світ

Хочу вбити: у перехопленні ГУР росіяни вороже реагують на солдатів з КНДР

Фото: Getty Images

Серед російської армії є вороже та агресивне ставлення до солдатів з Північної Кореї, яких режим Ким Чен Ина надіслав на допомогу окупаційним військам РФ для війни проти України.

Про це йдеться у аудіоперехопленні, яке 25 жовтня оприлюднило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України.

Вороже ставлення до солдатів КНДР в армії РФ

Після того, як в лавах російської армії з’явились солдати з КНДР, росіяни почали дратуватись та мають бажання вбити північнокорейських солдатів.

Так, у здобутому ГУР радіоперехопленні з Курського напрямку, російський окупант обурюється наказом забезпечити прибулих північнокорейських солдатів дефіцитною бронетехнікою, а також виказує ненависне ставлення до нових “колег”.

– Я хочу його вбити сьогодні, так, після корейців. Можна?, ― каже один з росіян своєму командиру під час розмови.

Як зазначають у ГУР, агресія та знущання з представників інших національностей ― доволі поширене явище всередині російських окупаційних військ.

– Тож солдати з КНДР тепер мають можливість у повній мірі пізнати російського “старшого брата”, – додають українські розвідники.

Раніше міністр оборони Нідерландів заявив, що за їх розвідданими, перекидання солдатів КНДР до Росії, для Кремля є способом перевірити війська, а також побачити міжнародну реакцію на цей крок.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Перед цим, 23 жовтня, глава Міноборони США підтвердив, що американський уряд теж має підтвердження щодо перекидання військ КНДР до армії Росії. Втім у США досі не розуміють мету такого кроку.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 17:11:54