Україна і світ

Історія, що захоплює: Пивоваров та Onuka створили спільний трек Сьогодні


Співак Артем Пивоваров представив нову роботу в межах проєкту Віршінші, що поєднує музику та поезію. Разом з Onuka він випустив трек Сьогодні, створений на основі вірша Михайля Семенка – представника Розстріляного Відродження та основоположника українського футуризму.

Пісня поєднує різні музичні стилі, зокрема елементи post pop, і відображає прихильність артиста до поєднання різних жанрів.

Пивоваров та Onuka представили пісню Сьогодні

Кліп до треку більше скидається на короткометражку. Події розгортаються у таємничому готелі, де головний герой намагається втекти від невідомого переслідувача.

У процесі він зустрічає загадкових персонажів, які символізують різні прояви його внутрішнього світу. Фінал історії розкриває, що переслідувач — це сам герой, а вихід з цієї петлі часу полягає в прийнятті себе.

– Ми створили своєрідний мініфільм, збагачений яскравими образами, що занурює в захопливу історію, вражає і часом навіть шокує, – попередив Артем Пивоваров.

Onuka додала, що хоча зазвичай уникає дуетів, цей проєкт її зацікавив через оригінальне переосмислення української літератури та незвичний підхід до створення музики.

– Я стежила за цим проєктом Артема. Коли він запропонував мені саме цей вірш, я одразу зацікавилася, адже він мені давно подобався. Цей вірш вибивається з усього, що я знала з української поезії, – прокоментувала рішення артистка.

Коментарі під відео сповнені захоплених відгуків. Фан-база Пивоварова оцінила новий експеримент.

  • Ця пісня відрізняється від всіх пісень, і стиль теж дуже класний.
  • ️Щоразу як слухаю – нові емоції. Щось на ідеальному.
  • ️‍Скажу так – вмерла повністю! Це настільки афігенно, що просто не має слів.
  • Ну, не перестаєш дивувати! Таких емоцій пісня ще не викликала! Моща!
  • Оце так енергія! Такого Артема я ще не бачила, але ж зачепило!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Цей кліп продовжив серію чорно-білих відео від Пивоварова. Нещодавно він випустив дуетну роботу зі співачкою Kola Ніч яка місячна в межах проєкту Твої вірші, мої ноти, який потім закрив та створив Віршінші.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 14:14:58