Україна і світ

Олівія Манн показала шрами на грудях під час відвертої фотосесії


Акторка Олівія Манн вперше відкрито показала свої шрами після мастектомії. Так зірка долучилася до місяця боротьби з раком молочної залози та підтримала жінок, які пережили подібний досвід.

Олівія Манн показала шрами після операції на грудях

Ідея з показом шрамів прийшла просто посеред фотосесії для бренду Skims, співзасновницею якого є Кім Кардашʼян.

У новій кампанії Манн позує в білизні для корекції, примірявши й скандальний бюстгальтер з накладними сосками, що викликав торік бурхливу реакцію в мережі.

– Ми були посеред фотосесії та змінювали образ, тож стало видно мої шрами. Візажист якраз коригувала їх, але подвійні шрами від мастектомії було важко приховати. Дивлячись у дзеркало, я зрозуміла, що втомилася соромитися, – поділилася Олівія в розмові з Today.

Олівії Манн поставили діагноз рак молочної залози у лютому 2023 року. Відтоді вона перенесла п’ять операцій, включаючи подвійну мастектомію та гістеректомію. За чотири місяці після того, як акторка розкрила свій діагноз, вона розписалася з коміком Джоном Малейні, з яким має сина.

Бренд Skims оголосив, що частину прибутку з продажів у жовтні передасть благодійній організації Susan G. Komen, що займається підтримкою жінок з діагнозом рак молочної залози.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Більше про онкозахворювання, статистику та методи профілактики дізнайтеся у лонгриді ОНКО: віра і час – головні від команди Фактів ICTV Здоров’я.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-25 13:06:24