Україна і світ

Помер Пол Ді’Анно – він був першим солістом Iron Maiden


21 жовтня помер перший вокаліст рок-гурту Iron Maiden Пол Ді’Анно. Відомо, що 66-річний рокер до останнього не покидав сцену, і виступав у колісному кріслі.

Помер перший вокаліст Iron Maiden

Відомо, що смерть музиканта наздогнала в його будинку в Солсбері. Про трагедію заявив лейбл Conquest Music від імені сім’ї артиста.

Примітно, що музикант покинув британський гурт Iron Maiden ще 1981 року, і його колишні колеги засмучені новиною.

– Внесок Пола в Iron Maiden був величезний і допоміг нам стати на шлях, який ми проходили як гурт протягом майже п’яти десятиліть. Його новаторську присутність як фронтмена і вокаліста, як на сцені, так і на наших перших двох альбомах, з великою теплотою згадуватимуть не тільки ми, а й шанувальники по всьому світу, – зазначили артисти.

Музиканти додали, що вдячні за спільну роботу і висловили співчуття родині та близьким Пола.

Відомо, артист навіть прикутим до колісного крісла не хотів прощатися зі своїми фанатами, і до останнього запалював на сцені. В останні роки у Ді’Анно були проблеми зі здоров’ям, і шанувальники навіть допомогли профінансувати складну операцію на нозі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

21 жовтня Україна також втратила відомого музиканта – помер екс-учасник гурту Воплі Відоплясова Олексій Мельченко. Бас-гітаристу було всього 48 років.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 15:31:54