Україна і світ

РФ вдарила по житлових будинках у Сумах: серед загиблих – дитина

Фото: Getty Images

Вибухи у Сумах пролунали зранку, коли росіяни вдарили по житловому багатоквартирному будинку та об’єктах критичної інфраструктури.

Про це повідомили у Сумській обласній військовій адміністрації (ОВА).

Вибухи у Сумах 22 жовтня

– Росіяни продовжують обстрілювати Суми. Зранку ворог вдарив по житловому багатоквартирному будинку й об’єктах критичної інфраструктури. Наслідки ранкової атаки уточнюються, – наголосили в ОВА.

Крім того, цієї ночі окупанти також били по Сумах – внаслідок влучання ворожих безпілотників-камікадзе в житлові будинки приватного сектора загинуло три людини, серед них одна дитина.

За 22 жовтня в небі над Сумщиною наші зенітники збили 25 ворожих дронів Шахед.

Ворожі атаки на Суми

Напередодні російські війська також атакували Суми. Зафіксовані прильоти по житлових будинках та критичній інфраструктурі міста.

У ніч на 12 жовтня загарбники завдали масованого авіаудару по Сумах. За даними обласної прокуратури, одна ракета влучила в житловий мікрорайон, там пошкоджено чотириповерховий квартирний будинок. Поранення отримала 30-річна жінка. Також унаслідок вибухів у Сумах пошкодження зазнали адміністративні будівлі та щонайменше три приватні будинки.

Суми на карті

Сумська область України межує з Курською та Бєлгородською областями РФ. Суми знаходяться за 30 км від російського кордону.

Фото: Deep State

Повномасштабна війна в Україні триває вже 972-гу добу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні можна стежити за ситуацією в містах.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 07:58:32