Україна і світ

Дізнався нещодавно: у Гарві Вайнштейна діагностували рак


В ув’язненого американського кінопродюсера Гарві Вайнштейна діагностували рак. Сексуальний злочинець дізнався про свій діагноз на початку жовтня 2024 року.

У Гарві Вайнштейна діагностували рак

Примітно, що спочатку представник колишнього кінопродюсера спростував інформацію про діагноз, а потім засудив спекуляції навколо його здоров’я.

– Те, що такі приватні та конфіденційні питання здоров’я стали предметом публічного обговорення, викликає занепокоєння і є неприйнятним. З поваги до приватного життя містера Вайнштейна ми не даватимемо подальших коментарів, – зазначив представник ув’язненого Крейг Ротфельд.

Відомо, що 2020 року Вайнштейна засудили до 23 років в’язниці, але він зміг оскаржити це рішення. Однак Гарві потрібно відбути ще 16 років ув’язнення, оскільки 2022 року його визнали винним у ще одному зґвалтуванні.

На початку вересня на Гарві знову подали до суду за нібито зґвалтування жінки в готелі Мангеттена 2006 року. Сам же продюсер не вважає себе винним. І хоча жертва не розкриває свою особистість, вона виступить у суді під час розгляду справи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також у вересні Вайнштейну зробили термінову операцію на серці. Раніше Гарві скаржився на болі в грудях.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-22 08:37:54