Львівський портал

Львівщина прощається із трьома захисниками і захисницею

У вівторок, 22 жовтня, Львівщина проводжає в останню путь чотирьох захисників, які загинули на війні з російськими окупантами. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОВА.

Львів’янка Наталія Бойко

З перших днів повномасштабного вторгнення активно займалася волонтерською діяльністю. У липні 2023 року, попри відсутність бойового досвіду, стала на захист держави від російських окупантів до лав 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. За сумлінну службу була неодноразового відзначена військовим командуванням. Загинула 18 червня.

Львівʼянин Борис Компілекевич

З початком повномасштабного вторгнення долучився до складу 25 окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ. Загинув 18 червня.

Львів’янин Павло Пелих

З початком повномасштабного вторгнення росії став на захист Батьківщини до лав 225 окремого штурмового батальйону Сухопутних військ. Загинув 11 жовтня.

Володимир Клим

Житель села Стрілковичі Самбірської громади. Під час повномасштабної війни захищав Україну у складі 71 окремої єгерської бригади. Був заступником командира розвідувальної групи спеціального призначення. Загинув військовослужбовець 11 вересня у віці 30 років.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-22 09:44:54