Україна і світ

У Києві затримано жінку, яка під час обстрілу висміювала українців та вихваляла РФ

Столичні поліцейські затримали на вокзалі у Києві жінку, яка вихваляла російського агресора.

Про це 7 жовтня повідомили у поліції Києва.

Затримано жінку, що вихваляла Росію

Як повідомили правоохоронці, під час моніторингу соцмереж поліцією було виявлено відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час сигналу повітряної тривоги. Крім того, ця жінка вихваляла дії російського агресора.

– Поліцейські спільно зі співробітниками СБУ встановили особу та оперативно затримали її в одному з закладів харчування поблизу залізничного вокзалу. Порушницею виявилась уродженка Донеччини, 2001 року народження, яка останнім часом мешкала у столиці, – йдеться у повідомленні.

Наразі правоохоронці спілкуються з жінкою, вирішується питання щодо правової кваліфікації дій зловмисниці.

В заяві поліції не уточнюється, про яку саму дівчину йдеться, але судячи з опису та фотографій, ймовірно йдеться про цю жінку з відео:

Нагадаємо, наприкінці вересня Державне бюро розслідувань змогло затримати перебіжчика, який після звільнення Херсона вирішив влаштуватись на службу в ТЦК Одеської області, хоча під час окупації частини Південного регіону України Росією співпрацював з окупантами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також в Одесі був викритий та затриманий російський агент, який шпигував за мобільними групами протиповітряної оборони та штурмовою бригадою Лють, а також готував координати для нової серії ворожих ударів по місту. 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-07 14:03:02