Україна і світ

РФ атакувала дронами Шосткинський район: знеструмлено низку громад

Фото: Getty Images

У Сумській області прогриміли потужні вибухи у ніч на 2 жовтня. Російські війська намагалися атакувати ударними дронами Shahed.

Вибухи у Сумській області – які наслідки атаки дронами

Ворог завдав авіаційного удару, застосувавши ударні безпілотники типу Shahed, по об’єктам критичної інфраструктури Шосткинського району, повідомили в Сумській ОВА.

За попередніми даними, внаслідок атаки дронами російських військ знеструмлено Шосткинську, Глухівську та Ямпільську територіальні громади.

Аварійно-рятувальні служби розпочали роботу для ліквідації наслідків російського обстрілу в Шосткинському районі.

Як зазначили у Сумській ОВА, зараз тривають протиповітряні бої. Українські підрозділи ППО працюють над знищенням ворожих засобів ураження.

Шосткинський район Сумської області на карті

Шосткинський район розташований у північній частині Сумської області, межує з Чернігівською областю та Російською Федерацією.

Адміністративним центром є місто Шостка. До складу району входять 10 територіальних громад.

Серед них – Шосткинська, Глухівська, Дружбівська, Середино-Будська міські, Есманьська, Зноб-Новгородська, Свеська, Шалигинська, Ямпільська селищні та Березівська сільська територіальні громади.

Фото: Google Maps

Повномасштабна війна в Україні триває вже 952-гу добу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та на карті повітряних тривог в Україні.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-02 00:03:13