Україна і світ

Поки не думаю про це серйозно: Kola висловилася про майбутнє материнство


Українська співачка Kola (Анастасія Прудіус) поділилася своїми думками щодо материнства. Артистка розставила для себе пріоритети, і розкрила, що для неї зараз дійсно важливо.

Kola про материнство та пріоритети

Так, у недавньому інтерв’ю Insider зірка зазначила, що для неї зараз важливо будувати кар’єру. Що стосується материнства, то поки що про нього Анастасія не думає всерйоз, але воно точно буде в її житті.

– Я завжди уявляла собі, що цей момент прийде тоді, коли внутрішньо відчую готовність до змін, до нової ролі, коли захочу пригальмувати темп і присвятити більше часу сім’ї, – вважає Прудіус.

Вона також зазначила, що неправильно ставити на терези кар’єру чи материнство – народження дитини не залежить від шкали популярності чи досягнень. Однак не виключено, що після осіннього виступу може трохи подумати над питанням материнства.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що ще в травні 2024 року Kola говорила про бажання стати мамою. Спочатку зірка хоче виступити з великим сольним концертом у Палаці Спорту, а потім думатиме про поповнення. Відомо, що Анастасія перебуває у шлюбі з чоловіком В’ячеславом, який проживає в Ізраїлі.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-01 15:05:29