Україна і світ

Помер Джон Ештон – зірка фільму Поліцейський з Беверлі-Гіллз


Актор Джон Ештон, відомий своєю роллю принципового детектива у франшизі Поліцейський з Беверлі-Гіллз, помер у віці 76 років.

За свою 50-річну кар’єру в Голлівуді він взяв участь більш ніж у 200 кіно-, теле- і театральних проєктах, але найбільшу популярність здобув, коли знявся разом з Едді Мерфі в першій частині Поліцейського з Беверлі-Гіллз у 1984 році.

Джон Ештон помер – що відомо

Актор мирно пішов з життя у місті Форт-Коллінз, штат Колорадо, після боротьби з раком.

– Джон залишив у спадок любов, відданість та служіння. Його вічно памʼятатимуть дружина, діти, онуки, брат, сестри та всі, хто його любив. Внесок Джона у цей світ залишиться для майбутніх поколінь, – зазначив представник актора Алан Соммер.

Родина Ештона попрохала усіх небайдужих вшанувати його памʼять, спрямувавши пожерти до організації Pathways Hospice Care, яка опікується літніми людьми.

Джон Ештон – відомі ролі

Актор з’явився у трьох із чотирьох частин культової франшизи Поліцейський з Беверлі-Гіллз, включно з останньою, яка вийшла цього року на Netflix і отримала позитивні відгуки від глядачів та критиків.

У комедійному бойовику Джон Ештон зіграв роль детектива-сержанта Джона Таггарта. Він був серйозним напарником веселуна Акселя Фоулі у виконанні Едді Мерфі. Його партнером також був Джадж Райнхолд, який виконував роль доброзичливого детектива Біллі Роузвуда.

Ештон народився в Спрінгфілді, штат Массачусетс. Він також знімався в популярному серіалі Польовий шпиталь та у комедійній драмі Джона Г’юза Свого роду чудеса. У 1988 році Джон Ештон долучився до каста стрічки Опівнічний біг разом із Робертом Де Ніро, де втілив образ антагоніста і мисливця за головами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Окрім знімання у четвертій частині Поліцейського з Беверлі-Гіллз, Ештон був співавтором радіошоу.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-30 12:12:52