Україна і світ

Або ви в ЗСУ, або для ЗСУ: Фіма Константиновський став другом ДШВ


Ведучий проєкту Поле, капітан команди в Хто знає? на Новому каналі Фіма Константиновський підтримав платформу допомоги Десантно-штурмовим військам ЗСУ. Тож тепер він також гордо називає себе другом ДШВ.

Фіма Константиновський став другом ДШВ

Шоумен розповів шанувальникам, що долучився до проєкту Друзі ДШВ та закликав усіх наслідувати його приклад.

– Усім привіт! Це рекламний ролик, але це дуже корисний рекламний ролик. Я за нього нічого не отримую, а от ДШВ я сподіваюсь отримує. Я вам пропоную стати частиною платформи Друзі ДШВ, – закликав ведучий.

Константиновський зауважив, що підписка на автоматичні щомісячні донати позбавить пошуків перевірених зборів, адже на платформі все прозоро. Допомагати можна як війську в цілому, так і конкретній бригаді.

За регулярний донат від 100 грн ви отримаєте цифровий бейдж друга ДШВ, від 500 грн – наліпку на авто, а від 5 тис грн – фірмову чашку.

– Я думаю, що у вас багато і підписок, про які ви навіть, можливо, і не знаєте, а гроші з картки постійно кудись йдуть. А от ця платформа – це підписка, яка вам допоможе бути корисним для країни в цей важкий момент. Ставай другом ДШВ, роби щомісячний донат і пам’ятайте – або ви в ЗСУ, або для ЗСУ, – наголосив Фіма Константиновський.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Щодня коло друзів ДШВ стає все ширшим. Днями до нього долучився Євген Таллер – інфлюенсер, продюсер, підприємець, ведучий проєкту Неймовірні дуети на Новому каналі.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-30 15:00:07