Україна і світ

Матір пишалася б: принц Гаррі хоче виконати заповіт принцеси Діани


Принц Гаррі хоче виконати прохання із заповіту принцеси Діани. Як виявилося, мати принца сильно переймалася використанням мін та їх знищенням.

Принц Гаррі про виконання заповіту матері

Про свої плани Гаррі розповів на заході в Нью-Йорку на підтримку HALO Trust. Це благодійна організація, яка стала відома завдяки ініціативі принцеси Діани 1997 року.

Відомо, що HALO Trust займається гуманітарним розмінуванням, нейтралізуючи загрозу наслідків війни. До речі, організація також працює і на території України ще з 2015 року.

– Як ви знаєте, робота HALO Trust в Анголі дуже багато значила для моєї матері. Продовження її спадщини – це відповідальність, до якої я ставлюся неймовірно серйозно, і я думаю, ми всі знаємо, як сильно вона хотіла б, щоб ми завершили саме цю роботу, – зазначив Гаррі.

Він також згадав Україну, де активно використовуються безпілотники для виявлення та нейтралізації мін.

– Саме завдяки інформаційній кампанії HALO, яку понад 200 млн разів переглянули понад 15,2 млн українців, вдається рятувати життя, – підсумував сассекський герцог.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

І хоча про свою матір у принца хороші спогади, з живими родичами він не поспішає спілкуватися. Відомо, що Гаррі та Вільям не спілкуються один з одним. Брати не розмовляли навіть на похоронах дядька, заради яких Гаррі прилетів зі США.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-24 18:13:47