Україна і світ

Без права внесення застави: P.Diddy залишиться під вартою після арешту


Музикант Шон Комбс (P.Diddy) залишиться під арештом без права внесення застави. Таке рішення ухвалив суд, ознайомившись зі справами проти репера.

Шон Комбс залишиться під вартою після арешту

Федеральний суд Мангеттена ухвалив, що 54-річний Комбс утримуватиметься під вартою без права внесення застави до розгляду справи про торгівлю людьми.

Сторона музиканта вже відреагувала на рішення – адвокат Марк Агніфіло планує його оскаржити.

– Містер Комбс – боєць… Він не боїться звинувачень і з нетерпінням чекав цієї можливості очистити своє ім’я. Шон не здійснював таких вчинків, не було ніякого примусу, не було ніякого злочину, – зазначив Марк.

Імовірно, прокурори побоювалися залякувань свідків з боку P.Diddy, якби його відпустили після арешту. Обвинувачений також може і втекти, враховуючи його фінанси і доступ до приватних літаків.

Сам же Комбс був готовий заплатити до $50 млн як заставу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, що P.Diddy заарештували 17 вересня в Нью-Йорку, куди музикант сам приїхав, очікуючи звинувачень. Адвокат наполягає на тому, що Шон не намагався сховатися, і добровільно вирушив туди, де його могли заарештувати. У 2024 році Комбс зіткнувся з численними звинуваченнями в сексуальних домаганнях і побитті.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 09:02:08