Україна і світ

Безугла йде з посади заступника голови комітету Ради з питань оборони

Фото: УНІАН

Народна депутатка України Мар’яна Безугла подала заяву про звільнення з посади заступника глави комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

В оприлюдненій заяві Мар’яна Безугла просить призначити її членом комітету Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Фото: Мар’яна Безугла

Мар’яна Безугла – що відомо про можливі кадрові зміни

З такою ж пропозицією глава фракції Слуга народу Давид Арахамія вніс на розгляд Верховної Ради проєкт постанови про обрання керівників і членів парламентських комітетів.

У документі пропонується ввести народну депутатку України Мар’яну Безуглу до складу Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва.

Відповідний проєкт зареєстровано та направлено на розгляд народних депутатів 17 вересня, повідомляється на сайті Верховної Ради України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Згідно з тестом постанови, Мар’яну Безуглу пропонують членом комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва, водночас відкликавши її з посади заступника глави комітету з питань нацбезпеки.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 23:26:09