Україна і світ

Манчестер Сіті – Інтер: де дивитися онлайн-трансляцію матчу

Фото: Getty Images

У рамках оновленого формату Ліги Чемпіонів, 18 вересня Манчестер Сіті прийматиме Інтер. Цей матч стане першим для обох команд у груповому етапі. Переможець пари отримає важливі три очки, які можуть вирішити долю команди в боротьбі за вихід у плей-офф.

Факти ICTV дізнавалися, коли відбудеться та де дивитися матч Ліги Чемпіонів Манчестер Сіті – Інтер.

Матч Ліги Чемпіонів Манчестер Сіті – Інтер: коли відбудеться

Матч Ліги Чемпіонів між Манчестер Сіті та Інтером відбудеться у середу, 18 вересня 2024 року.

  • Час початку гри – 22:00 за київським часом.
  • Місце проведення – Стадіон Етіхад у Манчестері.

Манчестер Сіті – Інтер: де дивитися матч Ліги Чемпіонів

Вболівальники зможуть насолодитися прямою трансляцією матчу Манчестер Сіті – Інтер на каналі MEGOGO Футбол 1, який входить до пакету Максимальний.

Крім самої гри, перед матчем та після нього заплановано аналітичні студії за участю експертів, які детально розберуть усі нюанси гри.

Як букмекери оцінюють результати матчу Манчестер Сіті – Інтер

Букмекери пропонують такі коефіцієнти: перемога Сіті – 1,56, нічия – 4,55, перемога Інтера – 5,90. Це свідчить про те, що більшість експертів очікують перемоги англійського клубу.

Манчестер Сіті під керівництвом Пепа Гвардіоли продемонстрував стабільність результатів впродовж кількох сезонів. Досвід виступів у Лізі чемпіонів та наявність у складі зіркових футболістів роблять їх серйозним претендентом на перемогу в турнірі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Граючи на своєму стадіоні, Манчестер Сіті відчуває додаткову підтримку вболівальників і демонструє більш впевнену гру. Також букмекери враховують більш щільний календар Інтера, який може вплинути на фізичну готовність команди до гри.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-17 17:55:07