Україна і світ

Модний манікюр на осінь 2024: добірка головних трендів


Літо закінчилося, тому багатьох дівчат цікавить, який манікюр буде в тренді цієї осені.

Зазвичай з настанням прохолодної погоди хочеться більш насичених, темних кольорів. Дізнаймося, чи будуть вони актуальними цього року чи навпаки — тренди диктуватимуть моду на світлі пастельні відтінки.

Факти ICTV розказують про модний манікюр на осінь 2024 — докладніше читайте в матеріалі.

Зараз дивляться

Ідеї манікюру на осінь 2024

Палітра кольорів може багато розказати про загальний настрій сезону. Колір — це вже давно не просто естетичний елемент, а невербальна мова, яка здатна передати емоції та настрій людини.

Під час проведення Тижнів моди сезону осінь-зима 2024-2025 у Нью-Йорку та Лондоні Інститут кольору Пантон представив власну версію наймодніших кольорів осені 2024 року. Для холодної пори року він обрав палітру, яка вирізняється своєю здатністю виражати баланс між комфортом звичного та хвилюванням нового.

І хоча головними осінніми кольорами традиційно залишаються коричневі, темно-сині, червоні та чорні кольори, тренди сезону осінь-зима 2024/2025 все ж додали свої особливі відтінки. Від сонячно-жовтого до світло-блакитного, від рожевого до глибокого хакі.

Пропонуємо найгарячіші ідеї манікюру на осінь, які допоможуть створити ідеальний стильний образ.

Бордовий — головний колір осені

Вже другий сезон поспіль цей колір продовжує підкорювати наші сердечка. Багато людей вважають саме бордовий, або вишневий, трендовим для осіннього манікюру. Вже майже неможливо уявити осінню палітру без цього дорогого, стильного і трохи стриманого відтінку.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений ???????? ???????????????????? ???????????? (@og_nailsbar)

Цей колір є досить універсальним. Він добре поєднується з такими нейтральними кольорами, як сірий, бежевий, коричневий тощо. Також стане чудовим акцентом у будь-якому образі: для ділової зустрічі, прогулянки з друзями чи вечірки.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Nail Art & Podologia (@alla_butolina)

Всі відтінки сірого та коричневого

У 2024 році актуальними знову будуть всі відтінки сірого та коричневого. Це також досить універсальні кольори, які легко комбінуються з базовою палітрою. З їх допомогою можна створити як яскраві, так і більш спокійні образи.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Альона Середа (@lissa_nail_master)

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Яна (@ya_nails_homemade)

Хакі та оливка

Несподіваним осіннім трендом став колір хакі, відтінок оливки та моху. Виглядає цей колір на нігтях дуже круто й оригінально.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Яна (@ya_nails_homemade)

Синій, небесно-блакитний та кобальтовий

Синій колір завжди домінує в осінньо-зимових трендах манікюру. Але цього року замість темно-синього чи королівського синього з’явився трохи світліший відтінок — небесно-блакитний і кобальтовий.

Pantone у своєму звіті про модні осінні тенденції виділив два відтінки синього. Він назвав їх зірково-блакитний та тропічний блакитний океан, який надихає наше бажання втекти.

І це дуже влучно, адже під час прохолодних та похмурих осінніх днів часто хочеться рвонути до яскравого сонечка.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Яна (@ya_nails_homemade)

Жовтий

Якщо втекти до моря не вийде, спробуйте ще один кольоровий тренд сезону — жовтий. А чому б і ні? Хто сказав, що яскраві кольори варто залишити для літа? Якщо буде поганий настрій, спробуйте зробити жовтий манікюр.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений nails_design_idea256 (@nails_design_idea256)

Рожевий

Попри похмуру та прохолодну пору року, рожевий колір не залишив подіуми на Тижні моди сезону осінь-зима 2024-2025. Ще б пак, адже він надзвичайно ніжний та романтичний.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений nail (@_nail_ide)

Цікавий френч

Френч з різними варіантами комбінування кольорів — це ще один модний манікюр на осінь 2024. Він завжди буде у тренді, який би колір ви не обрали.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений nail (@_nail_ide)

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дивіться ідеї осіннього манікюру та обов’язково зберігайте для наступного походу до салону.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-11 11:04:09