Україна і світ

Бореться за права: Тейлор Свіфт підтримала Камалу Гарріс на виборах у США


Американська співачка Тейлор Свіфт заявила, що голосуватиме за Камалу Гарріс на президентських виборах у США.

Тейлор Свіфт підтримала Камалу Гарріс

На особистій сторінці в Instagram вона опублікувала пост, в якому зазначила, що дивилася дебати кандидатів у президенти США Дональда Трампа і Камали Гарріс.

Співачка закликала американців ознайомитися з позицією кожного політика. Сама ж Свіфт вже зробила свій вибір, вона голосуватиме на виборах за Гарріс.

Зараз дивляться

– Я голосуватиму за Камалу Гарріс, тому що вона бореться за права і справи, які, на мою думку, потребують воїна, щоб їх відстоювати. Я вважаю, що вона впевнена в собі, талановита лідерка, і я вірю, що ми можемо досягти набагато більшого в цій країні, якщо будемо керуватися спокоєм, а не хаосом, – написала Тейлор Свіфт.

Артистка також відповіла на слова Трампа про те, що вона нібито підтримує його кандидатуру. За словами Свіфт, на сайті республіканця опублікували згенероване штучним інтелектом відео, в якому вона закликала голосувати за Трампа.

– Це викликало в мене побоювання щодо штучного інтелекту та небезпеки поширення дезінформації. Це привело мене до висновку, що як виборець я повинна бути дуже прозорою щодо своїх справжніх планів на цих виборах. Найпростіший спосіб боротися з дезінформацією – це правда, – наголосила Свіфт.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно рок-гурт The White Stripes подав до суду на Дональда Трампа через порушення ним авторських прав. Кандидат у президенти США без дозволу використав композицію The White Stripes у своїй передвиборчій кампанії.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-11 10:58:13