Україна і світ

Нові деталі та обвинувачуваний акт: у Німеччині розслідують вбивство українок та викрадення немовля

Фото: Pixabay

За підсумками розслідування щодо вбивства двох біженок з України та викраденні новонародженої дитини в Баден-Вюртемберзі німецька прокуратура висунула обвинувачення.

Про це повідомляється на сайті відомства.

– Після завершення широкомасштабного розслідування прокуратура Мангейма висунула обвинувачення проти 44-річної жінки та 43-річного чоловіка… за підозрою у вбивстві у двох епізодах, і в одному епізоді у зв’язку із викраденням неповнолітньої дитини, – йдеться в пресрелізі.

Підозрювана в подвійному вбивстві, а також у викраденні півторамісячної доньки Маргарити подружня пара із Зандхаузена у федеральній землі Баден-Вюртемберг відмовляється давати свідчення та зберігає мовчання.

Зараз дивляться

Регіональний суд Мангейма тепер має ухвалити рішення. Подружжя тим часом перебуває під вартою.

Вбивство українок та викрадення дитини в Німеччині

7 березня на березі Рейну було виявлено тіло українки з ознаками насильницької смерті, а також стало відомо про викрадення її новонародженої дитини Мії.

Дитину пізніше знайшли “під наглядом” пари, що мешкає в місті – 43-річної росіянки та 44-річного німця.

13 березня подружню пару заарештували за підозрою у вбивстві.

А вже 20 березня після двотижневих пошуків тіло ще однієї українки, матері вбитої було знайдено на березі озера поблизу Гоккенгайма.

Слідчі дійшли висновку, що подружжя, яке не могло мати дітей, спланувало операцію з викрадення новонародженої дівчинки, котру планували видати за власну дитину.

Відомо, що 44-річна жінка приєдналася до групи з підтримки українських біженців у Telegram. Там вона в січні 2024 року увійшла в контакт із 27-річною українкою, яка потребувала допомоги в перекладі під час народження дитини. Жінка від самого початку діяла з наміром пізніше викрасти немовля.

Повідомляється, що під час вечері в ресторані 6 березня 2024 року для реалізації плану злочину подружжя таємно ввело заспокійливі ліки обом жінкам. Коли 51-річній жертві стало зле і в неї підвищився кров’яний тиск, подружжя спочатку відвезли додому її дочку та онуку, вдавши, що везуть бабусю до лікарні. Самі ж поїхали на озеро в Бад-Шенборні, де чоловік щонайменше чотири рази вдарив жертву невідомим предметом по голові, внаслідок чого 51-річна жінка невдовзі померла.

Після цього пара забрала 27-річну жінку та її доньку під приводом того, що мати жінки перенесла серцевий напад і перебуває в лікарні. Вже у Гоккенхайм чоловік щонайменше тричі вдарив жінку по голові невідомим предметом. На той момент вона ще перебувала під впливом ліків. Унаслідок черепно-мозкової травми смерть настала негайно.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Після цього пара злочинців підпалила тіло жертви та повернулася додому з немовлям.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-03 16:49:19