Україна і світ

Бойкот триває: Placebo скасували концерти в Грузії та Казахстані


Британський гурт Placebo відмовився від концертів у Казахстані та Грузії – імовірно, через спонсорів заходів. Як виявилося, виступи мала оплачувати російська компанія Яндекс.

Placebo скасували концерти в Грузії та Казахстані

Про своє рішення артисти оголосили в Instagram, всього за 6 днів до першого виступу. І хоча Placebo не назвали причин скасування, вони зазначили, що рішення не пов’язане з організаторами фестивалів.

– Ми не зможемо виступити в Казахстані 8 вересня і Грузії 12 вересня. На це є вагомі обставини, не пов’язані з професіоналізмом організаторів, які ми не змогли вирішити, – опублікували музиканти.

Placebo додали, що сподіваються на повернення до Казахстану та Грузії, щойно це буде можливим. До речі, коментарі до публікації про рішення приховані – схоже, артисти не хотіли наразитися на хейт з боку росіян.

Зараз дивляться

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До речі, британський гурт The Editors також відмовився від концерту в Казахстані. Музиканти не стали приховувати причину, і їхнє рішення пов’язане зі спонсором концерту з Росії. Цей факт їх засмутив, і змусив відмовити у виступі. Приїхати до Казахстану зірки хочуть за інших обставин.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-03 13:15:58