Україна і світ

Не отримала відповіді: Трінчер втратила звʼязок з Волошиним після його скандалів


Співачка Анна Трінчер розповіла, чи спілкується з ексчоловіком Олександром Волошиним, який виїхав за кордон після низки подій. Зокрема блогер заявляв про побиття свого охоронця та виявлені у машині засоби для прослуховування.

Також Волошин зіткнувся з серйозною хвилею хейту за висловлювання після ракетного удару по Охматдиту 8 липня. Він тоді сказав, що Україна “не вивозить цю війну” і треба “зіграти за їхніми правилами”, кажучи про агресора. До того ж його почали звинувачувати в крадіжці коштів, які блогер зібрав для постраждалих.

Чи спілкується Анна Трінчер з Олександром Волошиним

Артистка зізналася, що втратила звʼязок з ексом, хоча і намагалася поговорити з ним саме в той період, коли його активно критикували в мережі.

Зараз дивляться

– Я написала в Telegram і навіть набрала, але не отримала відповіді, можливо, через якісь його власні внутрішні конфлікти зі мною. Тому я абсолютно нічого не знаю про те, що стосується мого колишнього чоловіка, – констатувала Трінчер.

Вона додала, що спілкується з його рідними, зокрема з мамою. Співачка зазначила, що періодично переписується з колишньою свекрухою, бо вони підтримують одна одну.

Де зараз Олександр Волошин

Тиждень тому блогер підтвердив, що виїхав з України. Волошин сказав, що перебуває у Варшаві. Виявилося, що він обрав Польщу, бо вона ближча українцям ментально.

Повертатися Олександр Волошин не планує поки “ця система при нашій владі”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Блогер додав, що основним ворогом для нього залишається Росія, і зі свого боку він “робитиме все, щоби цього ворога знищити”.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-02 20:14:08