Україна і світ

У застосунку Армія+ зареєструвалися 150 тисяч військових — Катерина Черногоренко

Вже 150 тисяч військових успішно пройшли авторизацію в застосунку Армія+, який почав свою роботу 8 серпня.

Про це повідомляють у Міністерстві оборони України.

Першими користувачами застосунку стали військовослужбовці Збройних Сил України та Державної спеціальної служби транспорту України. Згодом Армія+ буде масштабована на всі Сили оборони.

«Нам багато говорили й говорять, що військо незмінне. Але позначка у 150 тисяч військових у застосунку доводить — зміни можливі, й люди зацікавлені у цих змінах. Ми щодня працюємо над викликами та оброблюємо нові запити, щоб більше військових змогли підтвердити свій статус і використовувати Армія+», — зазначила заступник Міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

На сьогодні військовослужбовцям в Армія+ доступні послуги з подання електронних рапортів, проходження опитувань та присвоєння унікального номера військовослужбовця Армія ID.

Загалом понад 500 військових частин уже впровадили Армія+. Завдяки застосунку вже подано 2700 е-рапортів, що мають таку саму юридичну силу, що і паперові. Крім того, від початку роботи Армія+ 45 тисяч військових змогли оновити дані в реєстрі Оберіг. Щодня оператори обробляють тисячі нових запитів від наших захисників та допомагають авторизуватись.

«Українська армія йде шляхом невпинного прогресу. Маємо позбутися всього зайвого, забути про неефективні процеси та сконцентруватися саме на бойовій роботі. 150 тисяч авторизацій — це тільки початок. Хочу подякувати всім військовослужбовцям, кожному командиру, хто організовує процес роботи з електронними рапортами та впроваджує Армія+ у своїх підрозділах», — підкреслив заступник Головнокомандувача ЗСУ полковник Андрій Лебеденко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, упродовж пів року в застосунку Армія+ має з’явитися електронне військове посвідчення.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-09-02 16:57:01