Україна і світ

Помер Джуліан Ортега: зірки серіалу Еліта не стало під час відпочинку


Раптово пішов з життя іспанський актор Джуліан Ортега. У нього зупинилося серце, коли він відпочивав на пляжі. Актору був 41 рік.

Помер Джуліан Ортега – що відомо

Інцидент стався приблизно о пів на шосту вечора. В той момент Ортега був на березі, хоча спочатку зʼявилася інформація, що він втонув.

Парамедики намагалися реанімувати його протягом 30 хвилин, але, на жаль, безрезультатно. Смерть Джуліана Ортеги згодом підтвердила Іспанська спілка акторів та акторок. В соцмережах колеги та шанувальники сумують через його передчасну смерть.

Зараз дивляться

– Джуліане, я завжди тебе пам’ятатиму. Емпатичний, добрий, щедрий, розумний, талановитий. Як я насолоджувалася переглядом його на сцені та як я любила ділитися з ним планами. Скільки ми разом розмовляли та сміялися, – із жалем написала колега Ортеги Гелена Ланца.

Що відомо про Джуліана Ортегу

Джуліан Ортега навчався в Королівській вищій школі драматичного мистецтва в Мадриді.

Він зокрема відомий за роллю у підлітковій драмі Еліта, яку можна переглянути на Netflix. Серіал розповідає про стосунки між трьома учнями з небагатих родин, які починають навчатися в елітній школі за стипендіальною програмою, та їхніми мажорами-однокласниками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також він брав участь у проєктах, як Дівчата з кабельного телебачення, Каронте, Оксамит і Сільська місцевість. Нещодавно Джуліан Ортега з’явився в іспанській мильній опері Чотири зірки.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-30 16:20:16